Je vindt geen vrede door de omstandigheden van je leven te veranderen, maar door te beseffen wie je ten diepste bent

(Eckhart Tolle)

Persoonlijke groei en vragen betreffende het leven

Leeft u het leven dat u wilt? Heeft u de juiste mensen om u heen? Heeft u het naar uw zin in uw werk? Maakt u gebruik van al uw kwaliteiten? Voelt u zich blij en gezond? Haalt u uit het leven wat er in zit?

Kortom, kent u zichzelf? Weet u wie u in essentie bent?

Soms lukt het niet om alle vragen positief te beantwoorden omdat u op een bepaald gebied vastgelopen bent. Of misschien heeft u een onbestendig gevoel dat iets niet (meer) klopt. Het kan dan lastig zijn om duidelijk te krijgen hoe dat komt, waarom u zich zo anders voelt dan anders. Waarom uw relaties niet meer zijn zoals u vindt dat ze zouden moeten zijn. Of dat u merkt dat het werk waar u zich altijd zo goed bij heeft gevoeld niet meer aan uw verwachtingen voldoet.

Alles verandert continu, u en ook uw omgeving. Daarom is het ook niet vreemd als er tijdelijk een onbalans in uw leven is ontstaan. Waar komt die angst, woede of passiviteit vandaan? Er naar gaan kijken voorkomt dat de onbalans steeds groter wordt en dat het effect krijgt op andere gebieden van uw leven.

Het goede nieuws is, dat alles wat u nodig heeft om een gelukkig, uitgebalanceerd mens te zijn al in u draagt. Soms weet u even niet meer hoe u bij dat vermogen kunt komen. Dan kan het helpen als er iemand met u meekijkt.

Welke vragen kom ik zoal tegen in mijn coachingspraktijk

Ik ben de richting in mijn leven kwijt.
Ik voel me zo down de laatste tijd en kan het niet plaatsen.
Ik voel me eenzaam.
Wie ben ik en wat wil ik?
Mijn relatie loopt niet zoals ik wil.
Ik heb problemen in de opvoeding.
Ik voel me onzeker.
Ik word zo vaak boos.
Ik voel me zo verdrietig.
Ik voel niks meer.
Ik voel me angstig.
Ik voel me machteloos.