Het leven is net een trein: Hetzelfde probleem blijft langs komen totdat je een keer instapt

(Daniel Ofman)

Reacties

Dankzij jouw coachen heb ik oud zeer uit mijn lijf kunnen halen waardoor ik mijn leven vrijer kan leven. Door ermee geconfronteerd te worden en jij het voor mij kon verklaren, heb ik het kunnen verwerken en het een plaats kunnen geven. Hier heb ik elke dag plezier van!
Veronique

Een jaar lang heb ik supervisie gehad onder leiding van Mechelies. Ik vond het erg prettig dat zij in haar vragen objectief bleef en niet veroordelend. Zij was instaat om net die vraag te stellen, of ons zo te sturen in de richting van de kern van het probleem. Haar rol was observerend maar bovenal ook coachend. Zij stelde zich betrokken op en zorgde ervoor dat er snel een veilige vertrouwde sfeer ontstond waardoor er al gauw diepgang onstond in de gesprekken. Ik ben erg gegroeid door deze gesprekken en heb nieuwe inzichten verkregen over mezelf, dit waren waardevolle momenten. Dineke de Jager

Ik denk dat jouw kwaliteit als supervisor is dat er een  sfeer van vertrouwen en veiligheid  wordt gecreeert die het mogelijk maakt om met elkaar te kunnen werken.
Door gedoseerde manier van vragen stellen en respect voor de grenzen van anderen  geef je gelegenheid aan de supervisanten om goed na te denken wat hen bezighoudt. Ik vond de supervisie zeer prettig en leerzaam. Groet, Gülsen

Gecoached worden door Mechelies voelde voor mij als een openbaring. De aanpak is heel doel- en resultaatgericht waarbij je zelf een grote verantwoordelijkheid draagt voor je eigen ontwikkelingsproces. De valkuilen waar ik mee worstelde vormden een soort rode draad door mijn leven, steeds kwamen ze weer op mijn pad. Verschillende levenslessen geleerd en therapieën gehad, maar nog nooit had ik het gevoel dat ik zo goed op de goede weg was als tijdens de gesprekken met Mechelies. Met behulp van haar inzichten wisten we goed door te dringen tot de kern van het probleem en maakte ik al snel een persoonlijke groei door.

Daarnaast doet de ambiance ook veel. Er hangt een gezellige, warme huiselijke en ontspannen sfeer en Mechelies zelf zie ik als een mooi, oprecht, inspirerend en krachtig mens. De gesprekken met haar zijn voor mij heel waardevol geweest.
Colinda Bierbooms

Out of the box, warm betrokken, terug naar de basis, inzichtgevend, creatief, veelzijdig, persoonlijk, goed gevoel. Supervisiegroep 2010-2011 SPV opleiding
Ellen, Petra, Barbara, Linda

De gesprekken en de visualisatie oefeningen dragen er voor mij toe bij dat ik dichterbij mijn eigen kern kom en ik mezelf daardoor beter leer kennen.
Margriet

We vonden Mechelies een goede supervisor. Ze heeft ons veel geleerd.
Ze kan een veilige, prettige sfeer creëren, waardoor je je vrij voelt om
alles te bespreken en je je verder kunt ontwikkelen. Het is duidelijk
dat ze kennis van zaken heeft. Ze is onbevooroordeeld, niets is gek of fout.
Ze zet je aan het denken. We hebben een goed jaar gehad.
Supervisiegroep 2011-2012 SPV opleiding
Alireza, Christa, Tijmen, Carola